DESTEK : +90 530 224 75 75

Rent a Car Antalya Airport

Türkiye’de özellikle yaz tatilinizi geçirmek için bulunmaz bir cennet. Özellikle doğal güzellikleriyle, ormanları, eşsiz plajları ve bungalovlarıyla Antalya’nın koyları tüm dünyadan turistlerin ilgisini çekmekte ve tüm yıl boyunca dolup taşmaktadır. 
Olimpos, Kaş, Kabak, Adrasan gibi eşsiz koyların arasından geçen yıl tatilimizi geçirmek için biz de Adrasan’da bir bungalov kiralamayı tercih ettik. Hepimiz şüphesiz tüm yıl boyunca tatil hayalleri ile çalışmaktayız, biz de bu anlamda İstanbul’un gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak için Antalya’nın eşsiz koylarına doğru yola çıktık ve tatil süremiz kısa olduğu için hava yolunu kullanmayı tercih ettik. Sorunsuz bir uçak yolculuğundan sonra oldukça güzel bir havaalanı olan Antalya havaalanına iniş gerçekleştirdik ancak yolculuğumuzun burdan sonrası oldukça zor ve yorucu geçti. Antalya’yı ilk kez ziyaret eden yerli turistler olarak maalesef Antalya’yı pek bilmiyorduk önce havaalanından otogara uzun bir servis yolculuğu yaptık. Yolculuk trafikte bir saat kadar sürdü ve otobüs oldukça sıcak ve kalabalıktı. Sonrasında Antalya iç hatlar otogarından Adrasan yolu üzerinden geçen bir minibüsle yine sıkışık, uzun bir yolculuk yaparak Adrasan kavşağına geldik ancak yolculuk burada da bitmedi. Yerleşim olmayan karayolu üzerinden bir taksinin geçmesini bekleyerek Adrasan’a son olarak taksi kullanarak ulaştık. İstanbul-Antalya arasında harcadığımız zamanın üç katını Adrasan’a gelmek için harcamış olduk ve sonrasında Adrasan’dan tatilimiz boyunca ayrılamadık.

Çileli bir yolculuğa rağmen Adrasan’ın eşsiz güzelliğiyle büyülendiğimiz için bu yıl tekrar Adrasan’a ve diğer koylara gitmeye karar verdik ancak bu kez önemli bir fark ile; Active Rent a Car ’dan araç kiralayarak yolculuğumuzu gerçekleştirdik ve hiçbir sorun yaşamadık. https://www.activerentcar.com/ sitesinden seçtiğimiz araç bizi henüz Antalya havaalanında indiğimiz gibi karşıladı, sonrasında tatilimizin sonuna kadar gayet uygun bir ücretle bu aracın konforunu yaşadık. Toplamda hem verdiğimiz para daha uyguna geldi hem de biz tatil niyetine çile çekmemiş olduk. Bütün Active Rent a Car Antalya Araba kiralama Firması ailesine bu keyifli tatilin mimarı oldukları için teşekkür ediyoruz.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.