DESTEK : +90 530 224 75 75

Antalya Oto Kiralama

Her ne kadar çok fazla bilgim olmasa da, Antalya iş insanları için de önemli bir şehir. Ben de geçen sene arkadaşımın Antalya’da işi çıkmasıyla bunu öğrenmiş oldum. Kendisinin çalıştığı şirket o yıl önemli bir fuar için arkadaşım dahil 5 kişilik bir ekibi Antalya’ya göndermeye karar vermişti. 
Ben de Antalya Rent A Car avantajları ile fırsattan istifade kendisiyle gitmeye karar verdim. Hem kendisiyle 16 yıldır arkadaş olduğumuz için hem de uzun zamandır tatil fırsatı bulamadığım için bu teklife arkadaşım da memnun oldu ve hızlı bir kararla bavulumu hazırlamaya koyuldum.

Antalya Oto Kiralama Hizmeti
Program Antalya’da düzenlenen bir fuara katılma, fuardan sonra da iki farklı ilçede iki iş toplantısı şeklindeydi. Havalimanı’na indikten sonra bizi burada Antalya Oto Kiralama Active Rent A Car araçları karşıladı . Arkadaşımın çalıştığı şirket, ilçeler arası mesafelerin uzun olması nedeniyle daha önce de birlikte çalıştığı Active Rent A Car’dan Kiralık Araba Antalya çalışanlar için araç kiralamış. Açıkçası kullandığımız araçlardan ben de memnun kaldım ve seyahatimiz boyunca hiç bir sorun yaşamadık. Otelimize yerleştiğimizde tatil yapmanın ne kadar güzel bir his olduğunu hatırladım ve arkadaşıma beni bu güzel şehre getirdiği için bir kez daha teşekkür ettim.

Antalya Oto Kiralama Hizmetin Adresi
Tatilin en güzel yanı Antalya Oto Kiralama ile gittiğimiz yerlerde yaptığım küçük gezilerdi. Arkadaşım iş için fuar, toplantı gibi yerlere gittiğinde, ben de fırsattan istifade kiralık arabayı alıp gittiğimiz yerlerin altını üstüne getirdim. Akdeniz’in o güzel suları gerçekten hiç bir şeye değişilmez. Ancak farklı plajları ve koyları gezmenin keyfi ise bambaşka.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.