DESTEK : +90 530 224 75 75

Antalya Turistik İlçeleri

Antalya’nın En Güzel 5 Turistik İlçesi
Akdeniz Bölgesi’nin en turistik illerinden biri olan Antalya; birbirinden şirin turistik ilçeleri ile mavinin ve denizin buluştuğu en güzel şehirlerimizden biri olarak, kesinlikle görmeniz gereken şehirler listesinde başı çekiyor.
Antalya’ya gezi amacıyla seyahat düzenlemeyi planlıyorsanız; Antalya’ya vardığınızda havalimanı transfer hizmetimizden yararlanabilir, Kiralık Araç Antalya firmamız ile iletişime geçerek, tatiliniz boyunca keyifle kullanabileceğiniz bir araç kiralayabilirsiniz.
Antalya rent a car firmamızdan en son model, navigasyon özelliği bulunan, bakımı eksiksiz bir araç kiralayarak; Antalya’nın en güzel turistik ilçelerine keyifli bir yolculuk düzenleyebilirsiniz.
Antalya’nın Kesinlikle Görmeniz Gereken 5 Turistik İlçesi
·Kaş
Dar sokakları ile Bodrum’u andıran Kaş; eşsiz manzarası ile Antalya’nın en popüler turistik ilçelerinden yalnızca bir tanesi. Türkiye’nin en iyi su altı dalış bölgelerinden biri olan Kaş’ta yamaç paraşütü de yapabilir, dilerseniz Kaş’a oldukça yakın bir mesafede bulunan antik kentleri de ziyaret edebilirsiniz.
·Manavgat
Dünyaca ünlü Manavgat Şelaleleri’nin bulunduğu Manavgat; her yıl yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen, şirin mi şirin bir Antalya ilçesi.
Bu şirin ilçede görülmeye değer diğer adresler arasında ise Köprülü Kanyon Milli Parkı, Roma dönemine ait bir yapı olan Oluk Köprü ve Oymapınar Gölü de bulunuyor.
·Kemer
Antalya’ya 40 km uzaklıkta olan Kemer; son 20 yıl içerisinde Türk turizminde önemli bir yere gelmeyi başaran, bir noktada birleşen deniz, orman ve dağları ile adeta bir tabiat harikası olan, tarihi mağaraları ile de dikkat çekmeyi başaran şirin bir tatil yöresi.
·Alanya
Antalya şehir merkezine uzaklığı 154 km olan Alanya; tekne turlarına katılarak Akdeniz sularında serinleyebileceğiniz, birbirinden güzel plajlarında güneşlenebileceğiniz, her yıl Avrupa plaj voleybolunun düzenlendiği muhteşem bir turizm ilçesi.
·Konyaaltı
Uçsuz bucaksız plajı ile ziyaretçilerini büyüleyen, şehir merkezinde bulunan nostaljik tramvayı ile ünlü, plajlarında sık sık Antalya falez oluşumlarına rastlayabileceğiniz Konyaaltı; Antalya’nın en popüler turistik ilçeleri arasında bulunuyor.
Hemen Rent a car Antalya Şirketimizden Araç Kiralama hizmeti sunan sitemiz üzerinden araç kiralayarak, Antalya’nın en güzel turistik şehirlerini karış karış gezebilirsiniz.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.