DESTEK : +90 530 224 75 75

Expo 2016 Antalya Nasıl Gidilir

Expo’lar yüzyılı aşkın süredir düzenlendikleri şehrin isimleri ile alınan dünya çapında kültürel sergilerdir. Normal sergilerden farklı olarak Expo’lar çok büyük alanlara inşa edilir ve bulundukları şehirlere bu yatırımları kalıcı olarak bırakırlar bu açıdan bir şehirde Expo düzenlenmesi o şehir açısından hem dünya çapında milyonlarca turistin gelmesi ve eşi benzeri olmayan bir reklam fırsatıdır hem de büyük çaplı bir gelişme için gerekli yatırımları sağlayan bir platformdur.
Expo tarihinde ilk kez bir Expo’ya Türkiye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin hem kültürel açıdan hem de doğal güzellikleri ile en önemli turistik şehri Antalya Rent a Car , bu yıl EXPO 2016 Antalya adıyla düzenlenecek Expo ile kapılarını yaklaşık 8 milyon ziyaretçiye açacak.

Antalya’nın Aksu bölgesinde kurulacak olan Expo alanı Solak Köyü sınırları içerisi, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) karşısında, şehir merkezine 17 km mesafede yer almaktadır. 6 boyunca sürecek ve hiç durmayan etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Expo’da Dünya Çevre Sempozyumu, Sahne Sanatları ve Konserler, Paneller,  Çocuk Kongreler, Uluslararası Kongreler gibi birçok benzersiz organizasyon yapılacak. Şüphesiz ülkemize gelen böyle bir fırsatı kaçırmamak için Expo’ya nasıl ulaşabilirsiniz?

Şehir Merkezi’nden Expo 2016 Antalya Nasıl Gidilir?
Antalya Havaalanına sadece 11 km mesafede bulunan EXPO 2016 ANTALYA Botanik Sergi Alanı, Aspendos Bulvarı’nı takiben Rent a Car Antalya  Havaalanı istikametinde, D400 Antalya – Mersin Karayolu üzerinde yer almaktadır. Antalya’da sizleri havaalanından karşılayacak çok profesyonel ve kaliteli rent a car şirketleri bulunmaktadır. Sizler de Expo’yu görmek ve rahatça kısa bir Antalya turu yapmak isterseniz, önceden belirlediğiniz araçlar sizleri havaalanında bekliyor olacaktır. Gezinizi tamamladığınızda da sorunsuz şekilde aracınızı teslim edebilirsiniz.
 
Expo 2016 Antalya Nasıl Gidilir
Gazipaşa Havaalanı ve Alanya’dan EXPO 2016 Antalya Botanik Sergi Alanı’na Ulaşım
EXPO 2016 Antalya Botanik Sergi Alanı’na, Antalya’ya 125km uzaklıkta olan Alanya şehir merkezinden, her yarım saatte bir hareket eden şehirlerarası otobüsler aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bunun yanında Gazipaşa Havaalanı Alanya’ya 44 km mesafededir.

Kalkan’dan EXPO 2016 Antalya Botanik Sergi Alanı’na Ulaşım
Expo 2016 Antalya nasıl gidilir sorusuna cevap olarak Antalya’ya 220 km mesafede bulunan Kalkan’dan şehirlerarası otobüslerle Antalya ve Konyaaltı otogarına gelerek aktarmalı olarak şehir merkezinden Expo alanına ulaşabilirsiniz. Eğer kısa bir zaman aralığında birçok yeri gezmek isterseniz yine Antalya araç kiralama sizin için en uygun seçim olacaktır.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.