DESTEK : +90 530 224 75 75

Antalya Cafe Bistrolar

Antalya’nın En Gözde ve En Şirin Cafeleri
Türkiye’nin en güzel turistik şehirleri arasında bulunan Antalya’da şüphesiz ki irili ufaklı birbirinden güzel cafeler de yer alıyor.
Antalya tatiliniz esnasında zaman zaman dinlenebileceğiniz; çayınızı ya da kahvenizi yudumlayarak, Antalya gezinize keyifle devam edebileceğiniz cafe arayışındaysanız; Antalya’nın en kaliteli cafelerini bu yazımızda bulabilirsiniz.
Antalya araba kiralama firması olarak; Antalya’nın en güzel kafelerini sizler için araştırdık.
İşte Antalya gezinizde kesinlikle uğramanız gereken o cafeler:
·Castle Cafe ve Bistro
Eşsiz manzarası ile Antalya’nın en gözde cafeleri arasında bulunan bu mekan; Antalya körfezinin tam ortasında, denize bakar bir konumda bulunuyor.
Antalya Kaleiçi’nde 2000 yıllık bir tarihi geçmişe sahip Hıdırlık kulesinin hemen yanı başındaki bu cafe; muhteşem manzarasının yanı sıra sıcak ve samimi ortamı ile de müşterilerine kusursuz bir hizmet sunuyor.
Antalya oto kiralama firmamızdan kiraladığınız aracınız ile gezerken gün içerisinde dinlenmek; lezzetli Akdeniz yemekleri tatmak adına Castle Cafe ve Bistro’yu kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.
·Dem-lik Cafe Bar
Huzur dolu, sessiz sakin bir cafede lezzetli ve bol demli bir çay içmek isteyenleri Antalya Kaleiçi’nde Dem-lik cafe-bar bekliyor.
Kaliteli müzikleri ile misafirlerini en güzel şekilde ağırlayan Dem-lik Cafe Bar; aynı zamanda akşamları canlı müzik dinleyebileceğiniz bir mekan.
Şirin bahçesinden ayrılmak bile istemeyeceğiniz bu mekanda ailenizle ya da arkadaşlarınızla leziz bir sabah kahvaltısı da yapabilirsiniz.
Antalya araç kiralama firmamızdan kiraladığınız lüks ve konforlu bir araba sayesinde bu mekana kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
·Lal Cafe
Antalya Kaleiçi’nde bulunan küçük ve sade bir cafe olan Lal Cafe; güler yüzlü çalışanları ve hızlı hizmeti ile gün içerisinde bir şeyler atıştırabileceğiniz bir diğer cafe.
Özellikle köftesi ile popüler olan bu cafenin menüsünde daha çok fast-food tarzı atıştırmalıklar bulunuyor. Bahçe içinde ve her yanı ağaçlarla çevrili olan Lal Cafe; sizlere huzurlu zaman geçirme imkanı tanıyor.
·Çay-Tea’s Lunchroom& Deco Home
İngiliz tarzı Country ve Vintage dekorasyonu ile Kaleiçi’nin en şık cafelerinden biri olan bu mekan; birçok kahve çeşidini tatma fırsatı bulabileceğiniz, şahane yemekleri ile sizi büyüleyecek, harika bir yer.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.