DESTEK : +90 530 224 75 75

Expo 2016 Nedir

Uluslararası Sergiler Bürosu ve Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Derneği tarafından düzenlenen Expo; 19.yy’dan beri dünya çapında yoğun ilgi görmeyi başaran, Fıfa Dünya kupası ve Olimpiyat oyunlarından sonra ekonomik ve kültürel yönü ile dikkat çekmeyi başaran bir organizasyon. Türkçe karşılığı sergi olan Expo; ülkemizde ilk kez 2016 yılında Antalya’da gerçekleşti.
Antalya araç kiralama firması olarak; Expo’yu ziyaret etmek isteyen tüm yerli ve yabancı turistlere oldukça kaliteli bir araç kiralama hizmeti vermeyi başardık. 
Nisan ve Ekim ayları arasındaki 6 aylık süre boyunca Türkiye’nin dört bir yanından Antalya’daki Expo organizasyonu ziyaretçi akınına uğradı.
Önümüzdeki yıl da düzenlenecek olan bu organizasyona Araba Kiralama Antalya  firmamızdan araç kiralayarak katılabilir; sergi alanında eğlenceli ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.
Peki; EXPO 2016’da Neler Gerçekleşti?
Aslında EXPO Antalya ile ilgili çalışmalar; ülkemizde ilk kez 2007 tarihinde başladı. 
Uzun yıllar süren çalışmalar sonrasında 2016 yılında Antalya’da Expo ‘Gelecek Nesiller için Yeni bir dünya’ felsefesi ve ‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla düzenlendi.
Çiçek ve Çocuk teması kapsamında Antalya’nın Aksu ilçesi; pek çok sayıda seminere, konsere, panele ve sahne sanatları etkinliğine ev sahipliği yaptı.
6 aylık süre diliminde 20.000 civarında sosyal ve kültürel aktivitenin gerçekleştiği Expo 2016 esnasında çok sayıda turiste ulaşım aşamasında Rent A Car Antalya firması olarak yardımcı olmayı başardık.
Yaklaşık olarak 8 milyon kişinin ziyaret ettiği Expo 2016; Expo göleti, Expo ormanı, Çocuk Adası, Anfi Tiyatrosu, Tarım Müzesi ve Seyir Kulesi ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.
Expo süresince düzenlenen kongreler, konserler, sosyal ve kültürel etkinlikler; ülkemizin turizminin yanı sıra ekonomisine birçok açıdan katkıda bulundu. Ticari hayatın gelişmesine son derecede yardımcı olan Expo sona ermiş olsa da sergi alanı hala açık. Yani hala Antalya Expo sergi alanını ziyaret etme şansınız bulunuyor.
Antalya dışında bulunuyorsanız; Expo 2017’ ye katılmadan önce kesinlikle Antalya araç kiralama firmamız ile iletişime geçmenizi öneriyoruz. Böylelikle sergi alanını ziyaret ederken ya da Antalya’da zaman geçirirken son model, tüm bakımları eksiksiz tamamlanmış, asla sizi yarı yolda bırakmayacak bir otomobilde seyahat etme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.