DESTEK : +90 530 224 75 75

Oto Kiralama Antalya

Başımdan geçenler gerçekten kimsenin aklına gelmeyecek türden. Antalya Konyaaltı’nda yaşıyorum. Ankara’da ki özel bir işim sebebi ile araç kiralamak istedim. Aslında birçok kez Active Antalya Rent a Car firması ile çalışma şansım olmuştu. Ancak bir iş arkadaşımın ısrarı üzerine çalıştığım şirketin bir iki kere çalıştığı bir rent a car firması ile görüşüp istediğim gibi bir aracı kiraladım. 
Kiralama esnasında ise aracın kaskosunu özellikle sordum ve aldığım cevap tekerler ve cam hariç kaskonun her şeyi kapsadığı yönündeydi. Bende gönül rahatlığı ile yola çıktım.

Oto Kiralama Antalya Firmaları
Ankara’ya vardığım gün aracı güvenli olması sebebi ile belediye otoparkına park ettim. Ancak görünmez kaza arabanın tavanına kar düştü. Araç kiraladığım firmanın Ankara’da bulunan acentesinde görevli 2 kişi olay yerine geldi. Aracın zararını inceleyerek 800 TL masraf çıkardılar. Hem annemin hem de eşimin yanımda ikisi de üzerime yürüdüler.

Anlaşma sağladığım firma şubesini aradığımda bana araçlarını Ankara şubelerine bırakabileceğimi belirttiler. Ben de olayların dallanıp budaklanmasından korktuğum için hemen uçak bileti ayarlayıp, aracı teslim etmeye gittim.  Park fişinden polis tutanağına dek gerekli olabilecek tüm belgelerin tam olmasına rağmen, 800 TL’yi almadan bırakmayız dediler. Defalarca kiraladığım şubenin yetkilileri ile ve Ankara şubesinin görevlileri ile görüşmeme rağmen kendilerini bir türlü ikna edemedim. Uçağımızın kalkmasına yalnızca yarım saat kaldığında ise bırakmayacaklarını anlayarak parayı ödedim ve o dolandırıcı rent a car firmasından ayrılmayı başardım. O günden beri yaşadığım şoktayım ve dava açıp hakkımı arama yönüne başvurdum. Rent a Car Antalya firmalarını seçerken çok dikkat etmenizi öneriyorum. Kimsenin bu şekilde zarar görmesini istemem.

Antalya Oto Kiralama Firmalarında Kalite
Daha önce Active rent a car ile defalarca çalışmama rağmen yalnızca çok küçük bir meblağ fark ettiği için bu kadar kötü hizmet veren bir firma ile çalıştığım için binlerce kez pişmanım. Müşteri hizmetine asla önem vermeyen ve müşterilerini nasıl soyacaklarını şaşıran bu tarz firmalar ile çalışmak istemiyorsanız Oto Kiralama Antalya  alanında uzman olduğuna emin olduğunuz ve tabi ki müşteri memnuniyetini kalite standardı haline getirmiş bir firma ile çalıştığınızdan emin olmaya özen gösterin. Çünkü hem farklı ve saldırgan tutumları hem de insanı enayi yerine koymaları insanın tahammül sınırlarını zorluyor. 

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.