DESTEK : +90 530 224 75 75

Alanya Rent a Car

Geçtiğimiz sene, çok ihtiyacım olan ve uzun bir yıl çalışarak hakettiğimi düşündüğüm yaz tatilim için Alanya’yı seçtim. Burada oldukça keyifli ve rahatlatıcı bir tatil geçirdim. Zaten Antalya’nın o temiz havasını bir kez içinize çektiniz mi, o inanılmaz lezzetli, doğal, tamamen organik meyve ve sebzelerini bir kez tattınız mı ne yılın yorgunluğu kalıyor ne de şehrin stresi. 
Alanya Rent a Car Alanya’da geçirdiğim muhteşem zamanı anlatmaya başlamadan önce size bu şirin ilçe hakkında biraz bilgi vereyim.

Alanya Rent a Car Tatili
Alanya Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Antalya şehrinin güzelliği dünyaca bilinen, turistik açıdan önemli popüler bir ilçesidir Alanya Filo Kiralama. Bu güzel ilçeyi tercih etmiş olmamdaki en büyük etken Akdeniz’in doğal dokusu, renkli manzaraları ve eğlenceli etkinlikleriydi. Bu nedenle bir an bile sıkılmadan, dolu dolu tam 7 gün geçirdim bu muhteşem tatil merkezinde. 
 
Alanya Rent a Car Tatil Avantajları
Bu yaz en büyük avantajım erken rezervasyon oldu. Tatilimi daha önceden planlamış olduğum için İstanbul’dan Gazipaşa Havalimanı’na (Alanya merkeze yaklaşık 50 km uzaklıkta) oldukça uygun bir fiyata uçak bileti aldım. Tatile gittiğim yerde gezmeden duramayacağımı bildiğim için de Alanya’ya gitmeden önce Antalya’daki araba kiralama firmalarını araştırdım. Yaptığım araştırmalar sonucunda güvenilir bulduğum ve kaliteli hizmet verdiğini düşündüğüm bir firma ile anlaşarak araç kiralama hizmeti aldım. Active Rent Car Alanya Gazipaşa Havalimanı Alanya Rent a Car hizmeti indiğimde bana tahsis edilmiş kiralık aracım, Alanya’nın altını üstüne getirmek için beni bekliyordu. Tatilimi Haziran ayına denk getirdiğim için, Antalya’nın kavurucu sıcaklarına yakalanmadan unutulmaz bir tatil deneyimi yaşadım. Sahile yakın bir butik otelde konakladığım için de, Alanya’da kaldığım süre boyunca samimi ve sıcak bir şekilde ağırlandım. Özellikle kahvaltılar, bu muhteşem atmosferde kesinlikle bambaşka bir deneyimdi. Deniz ve güneşin keyfini çıkarmanın yanında, kiralık bir aracım olduğu için çok farklı güzellikteki yerleri de görme şansım oldu. Alanya’da tatili, kiralık araçla yapılabilecek keyifli gezileri herkese tavsiye ediyorum.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.