DESTEK : +90 530 224 75 75

BİZDEN HABERLER

Antalya Doğal Güzellikleri

Antalya Doğal Güzellikleri

Antalya’nın Doğal Güzellikleri
Şelaleleri, mağaraları, yaz aylarında dolup taşan plajları ve yazın sıcak günlerinde serinleyebileceğiniz yaylaları ile Antalya; doğal güzelliklerine hayran kalacağınız ve en kısa süre içerisinde tekrar ziyaret etmek isteyeceğiniz en güzel turistik illerimiz arasında bulunuyor.
Antalya’ya gerçekleştirdiğiniz tatil amaçlı gezilerinizde Antalya’nın doğal güzelliklerini ziyaret ederken konforlu, lüks ve rahat araçlarda yolculuk etmek istiyorsanız; Antalya Rent A Car firmamızı hemen arayabilirsiniz.
Firmamızdan günübirlik araç kiralayabileceğiniz gibi bir haftalık ya da bir aylık gibi uzun bir zaman dilimi için de araç kiralayabilirsiniz.
Antalya araç kiralama hizmetimiz sayesinde Antalya’nın tüm doğal güzelliklerini dilediğiniz gibi, istediğiniz saatte ziyaret edebilirsiniz.
Antalya’nın kesinlikle görmeniz gereken doğal güzellikleri
·Düden Şelaleleri
Antalya il merkezine 10 km mesafede olan Antalya Düden Şelaleleri; 40 metre yükseklikten dökülen şelaleleri ile muhteşem bir tabiat harikası.
Antalya’nın simgesi haline gelen Düden Şelaleri’ni ziyaret ederek; burada unutulmaz fotoğraf kareleri yakalayabilir, Antalya’nın temiz ve bol oksijenli havasını soluyabilirsiniz.
·Kleopatra Plajı
Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Kleopatra plajı; 2 km uzunluğu ve ince plaj kumu ile yaz tatillerinde keyifle yüzebileceğiniz Antalya’nın en gözde plajlarından biri. Derin olmayan denizi ve berrak ve mavi suları ile Kleopatra plajında deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
·Ovacık Yaylası
Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Ovacık Yaylası; Antalya’nın sıcak ve nemli yaz günlerinde serinlemek adına ziyaret edebileceğiniz, harika manzarası ile sizi büyüleyecek, çam ağaçları ve makiler ile çevrili bir yayla.
Yaz aylarında Antalya Araç Kiralama hizmetimizden yararlanarak, Ovacık Yaylası’na gidebilir; ailenizle burada piknik yaparak, keyifli zaman geçirebilirsiniz.
·Damlataş Mağarası
Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Damlataş Mağarası; 15.000 yıllık sütunları, 10 metre dış kalınlığı ve astım iyileştirici havası ile kesinlikle görmeniz gereken bir diğer doğal güzellik. 
·Manavgat Şelalesi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alan Manavgat Şelalesi; 4 metre yüksekliği, etrafında bulunan piknik alanları ile Antalya’nın günlük iş koşuşturmacasından kaçmak isteyenler için oldukça ideal bir adres. Antalya Araç Kiralama firmamızdan hemen araç kiralayarak, bu doğal güzellikleri yakından görme şansına sahip olabilir, eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.
DAHA FAZLA...
Antalya Turistik İlçeleri

Antalya Turistik İlçeleri

Antalya’nın En Güzel 5 Turistik İlçesi
Akdeniz Bölgesi’nin en turistik illerinden biri olan Antalya; birbirinden şirin turistik ilçeleri ile mavinin ve denizin buluştuğu en güzel şehirlerimizden biri olarak, kesinlikle görmeniz gereken şehirler listesinde başı çekiyor.
Antalya’ya gezi amacıyla seyahat düzenlemeyi planlıyorsanız; Antalya’ya vardığınızda havalimanı transfer hizmetimizden yararlanabilir, Kiralık Araç Antalya firmamız ile iletişime geçerek, tatiliniz boyunca keyifle kullanabileceğiniz bir araç kiralayabilirsiniz.
Antalya rent a car firmamızdan en son model, navigasyon özelliği bulunan, bakımı eksiksiz bir araç kiralayarak; Antalya’nın en güzel turistik ilçelerine keyifli bir yolculuk düzenleyebilirsiniz.
Antalya’nın Kesinlikle Görmeniz Gereken 5 Turistik İlçesi
·Kaş
Dar sokakları ile Bodrum’u andıran Kaş; eşsiz manzarası ile Antalya’nın en popüler turistik ilçelerinden yalnızca bir tanesi. Türkiye’nin en iyi su altı dalış bölgelerinden biri olan Kaş’ta yamaç paraşütü de yapabilir, dilerseniz Kaş’a oldukça yakın bir mesafede bulunan antik kentleri de ziyaret edebilirsiniz.
·Manavgat
Dünyaca ünlü Manavgat Şelaleleri’nin bulunduğu Manavgat; her yıl yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen, şirin mi şirin bir Antalya ilçesi.
Bu şirin ilçede görülmeye değer diğer adresler arasında ise Köprülü Kanyon Milli Parkı, Roma dönemine ait bir yapı olan Oluk Köprü ve Oymapınar Gölü de bulunuyor.
·Kemer
Antalya’ya 40 km uzaklıkta olan Kemer; son 20 yıl içerisinde Türk turizminde önemli bir yere gelmeyi başaran, bir noktada birleşen deniz, orman ve dağları ile adeta bir tabiat harikası olan, tarihi mağaraları ile de dikkat çekmeyi başaran şirin bir tatil yöresi.
·Alanya
Antalya şehir merkezine uzaklığı 154 km olan Alanya; tekne turlarına katılarak Akdeniz sularında serinleyebileceğiniz, birbirinden güzel plajlarında güneşlenebileceğiniz, her yıl Avrupa plaj voleybolunun düzenlendiği muhteşem bir turizm ilçesi.
·Konyaaltı
Uçsuz bucaksız plajı ile ziyaretçilerini büyüleyen, şehir merkezinde bulunan nostaljik tramvayı ile ünlü, plajlarında sık sık Antalya falez oluşumlarına rastlayabileceğiniz Konyaaltı; Antalya’nın en popüler turistik ilçeleri arasında bulunuyor.
Hemen Rent a car Antalya Şirketimizden Araç Kiralama hizmeti sunan sitemiz üzerinden araç kiralayarak, Antalya’nın en güzel turistik şehirlerini karış karış gezebilirsiniz.

DAHA FAZLA...
Rent a Car Franchise Bayilik

Rent a Car Franchise Bayilik

RENT A CAR FRANCHISE BAYİLİK ŞARTLARI 

ACTIVE Rent a Car ( SURPRICE CAR RENTALS TURKEY ) firması TTC Taşımacılık şirketi olarak Türkiye geneli havalimanı yolcu transferi Rent a Car Hizmeti Vermektedir ,. 1998  yılında kurulan ve Türkiye geneli bir faaliyet alanı olan Active Rent a Car, Türkiye İstanbulda kurulmuştur daha sonra turizm sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda Merkezini Antalya Havalimanına taşıyarak buradan Tüm Türkiye’deki partnerleri aracılığı ile Türkiyede 15 farklı noktada  Havalimanı araç kiralama hizmeti vermektedir . Global anlamda 35 Farklı ülkede şubesi ve 80 farklı noktada hizmet veren  Bir dünya markası olan SURPRICE CAR RENTALS Markasını Türkiye’ye getirmiştir , İş disiplini ve profesyonelliğine güvenen Tüm Arkadaşları görüşmeye Davet etmekteyiz ,

 

Franchise şartları ve genel işleyiş konuları yüz yüze merkez ofis antalya havalimanı ofisinde ön kontrollerden olumlu sonuç ile çıkacak franchise talebinde bulunan adaylar yapılacaktır  

Bayiilik talebinde bulunulacak şehirler öncelikle turizm bölgelerinden ve sanayii bölgelerinde seçilecek olup %95 oranında uluslararası müşteri portföyü ile çalışacaktır ,

Dünyanın Önde Gelen 10 dev brokerlar ( Rentalcars, Auto europe , Booking Group , Car Trawler ,Economycarrentals, Car Flexi , Billiger Mietwagen , Holiday Autos , vs  ) ve toplamda 80 Farklı Broker ve 50 den fazla hava yolu şirketi üzerinden online rezervasyon gelecek Dünyanın en büyük online rezervasyon ağında yer alacaksınız ,


 

 

BAYİLİK GENEL ŞARTLAR

# Rent a Car Sekteründe en az 3 yıllık tecrübe sahibi ve halen devam eden rent a car firması olmak

# Özellikle Talep edilen şehirde havalimanı yakını ofisi olmak ve şehir merkezinde de hizmet verebilecek olmak

# Bayii kurulumu için gereken giderler bayii ye ait olacak

# Şubelerde İşe Uygun Ve Tecrübeli yabancı dil bilen Personel çalıştırılacak

# Kiralık araç talebinde bulunacak bayii ler Akbank DBS si olacak Yada Banka teminat mektubu verebilecek kapasite ve güvenilirlikte ticari sicile sahip olmaları gerekmektedir

# Bayii adaylarının sosyal sorumluluk bilincinde olması gerekir.

# Bayiler, araçların temizlik ve teknik bakım gibi sorumluluklarını üstlenmeli ve olması gerekeni yerine getirmelidir.

# Araçlar için uygun park yeri tertip edilmesi ve araçların güvenliği bayilere aittir.

# İlk yıl tüm operasyonel işlemler araç ekleme fiyat güncelleme web site düzenleme ve güncelleme  işlemleri Franchise merkezi tarafından yapılacaktır

# Franchise bayii ücretleri talep edilen bölge ve şehire göre iş potansiyeline göre değerlendirilecektir 

 

 

Başvuru için gerekli evraklar;

1- Vergi Levhası

2- Ticari Faaliyet Belgesi

3- Ticari Sicil Belgesi

4- Ofis Fotoğrafları

5- Sektör deneyimine dair bilgilendirme 

 

ACTIVE RENT A CAR FARKI İLE


 


 

DAHA FAZLA...
Antalya Cafe Bistrolar

Antalya Cafe Bistrolar

Antalya’nın En Gözde ve En Şirin Cafeleri
Türkiye’nin en güzel turistik şehirleri arasında bulunan Antalya’da şüphesiz ki irili ufaklı birbirinden güzel cafeler de yer alıyor.
Antalya tatiliniz esnasında zaman zaman dinlenebileceğiniz; çayınızı ya da kahvenizi yudumlayarak, Antalya gezinize keyifle devam edebileceğiniz cafe arayışındaysanız; Antalya’nın en kaliteli cafelerini bu yazımızda bulabilirsiniz.
Antalya araba kiralama firması olarak; Antalya’nın en güzel kafelerini sizler için araştırdık.
İşte Antalya gezinizde kesinlikle uğramanız gereken o cafeler:
·Castle Cafe ve Bistro
Eşsiz manzarası ile Antalya’nın en gözde cafeleri arasında bulunan bu mekan; Antalya körfezinin tam ortasında, denize bakar bir konumda bulunuyor.
Antalya Kaleiçi’nde 2000 yıllık bir tarihi geçmişe sahip Hıdırlık kulesinin hemen yanı başındaki bu cafe; muhteşem manzarasının yanı sıra sıcak ve samimi ortamı ile de müşterilerine kusursuz bir hizmet sunuyor.
Antalya oto kiralama firmamızdan kiraladığınız aracınız ile gezerken gün içerisinde dinlenmek; lezzetli Akdeniz yemekleri tatmak adına Castle Cafe ve Bistro’yu kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.
·Dem-lik Cafe Bar
Huzur dolu, sessiz sakin bir cafede lezzetli ve bol demli bir çay içmek isteyenleri Antalya Kaleiçi’nde Dem-lik cafe-bar bekliyor.
Kaliteli müzikleri ile misafirlerini en güzel şekilde ağırlayan Dem-lik Cafe Bar; aynı zamanda akşamları canlı müzik dinleyebileceğiniz bir mekan.
Şirin bahçesinden ayrılmak bile istemeyeceğiniz bu mekanda ailenizle ya da arkadaşlarınızla leziz bir sabah kahvaltısı da yapabilirsiniz.
Antalya araç kiralama firmamızdan kiraladığınız lüks ve konforlu bir araba sayesinde bu mekana kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
·Lal Cafe
Antalya Kaleiçi’nde bulunan küçük ve sade bir cafe olan Lal Cafe; güler yüzlü çalışanları ve hızlı hizmeti ile gün içerisinde bir şeyler atıştırabileceğiniz bir diğer cafe.
Özellikle köftesi ile popüler olan bu cafenin menüsünde daha çok fast-food tarzı atıştırmalıklar bulunuyor. Bahçe içinde ve her yanı ağaçlarla çevrili olan Lal Cafe; sizlere huzurlu zaman geçirme imkanı tanıyor.
·Çay-Tea’s Lunchroom& Deco Home
İngiliz tarzı Country ve Vintage dekorasyonu ile Kaleiçi’nin en şık cafelerinden biri olan bu mekan; birçok kahve çeşidini tatma fırsatı bulabileceğiniz, şahane yemekleri ile sizi büyüleyecek, harika bir yer.

DAHA FAZLA...
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.