DESTEK : +90 530 224 75 75

Antalya Doğal Güzellikleri

Antalya’nın Doğal Güzellikleri
Şelaleleri, mağaraları, yaz aylarında dolup taşan plajları ve yazın sıcak günlerinde serinleyebileceğiniz yaylaları ile Antalya; doğal güzelliklerine hayran kalacağınız ve en kısa süre içerisinde tekrar ziyaret etmek isteyeceğiniz en güzel turistik illerimiz arasında bulunuyor.
Antalya’ya gerçekleştirdiğiniz tatil amaçlı gezilerinizde Antalya’nın doğal güzelliklerini ziyaret ederken konforlu, lüks ve rahat araçlarda yolculuk etmek istiyorsanız; Antalya Rent A Car firmamızı hemen arayabilirsiniz.
Firmamızdan günübirlik araç kiralayabileceğiniz gibi bir haftalık ya da bir aylık gibi uzun bir zaman dilimi için de araç kiralayabilirsiniz.
Antalya araç kiralama hizmetimiz sayesinde Antalya’nın tüm doğal güzelliklerini dilediğiniz gibi, istediğiniz saatte ziyaret edebilirsiniz.
Antalya’nın kesinlikle görmeniz gereken doğal güzellikleri
·Düden Şelaleleri
Antalya il merkezine 10 km mesafede olan Antalya Düden Şelaleleri; 40 metre yükseklikten dökülen şelaleleri ile muhteşem bir tabiat harikası.
Antalya’nın simgesi haline gelen Düden Şelaleri’ni ziyaret ederek; burada unutulmaz fotoğraf kareleri yakalayabilir, Antalya’nın temiz ve bol oksijenli havasını soluyabilirsiniz.
·Kleopatra Plajı
Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Kleopatra plajı; 2 km uzunluğu ve ince plaj kumu ile yaz tatillerinde keyifle yüzebileceğiniz Antalya’nın en gözde plajlarından biri. Derin olmayan denizi ve berrak ve mavi suları ile Kleopatra plajında deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
·Ovacık Yaylası
Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Ovacık Yaylası; Antalya’nın sıcak ve nemli yaz günlerinde serinlemek adına ziyaret edebileceğiniz, harika manzarası ile sizi büyüleyecek, çam ağaçları ve makiler ile çevrili bir yayla.
Yaz aylarında Antalya Araç Kiralama hizmetimizden yararlanarak, Ovacık Yaylası’na gidebilir; ailenizle burada piknik yaparak, keyifli zaman geçirebilirsiniz.
·Damlataş Mağarası
Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Damlataş Mağarası; 15.000 yıllık sütunları, 10 metre dış kalınlığı ve astım iyileştirici havası ile kesinlikle görmeniz gereken bir diğer doğal güzellik. 
·Manavgat Şelalesi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alan Manavgat Şelalesi; 4 metre yüksekliği, etrafında bulunan piknik alanları ile Antalya’nın günlük iş koşuşturmacasından kaçmak isteyenler için oldukça ideal bir adres. Antalya Araç Kiralama firmamızdan hemen araç kiralayarak, bu doğal güzellikleri yakından görme şansına sahip olabilir, eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.