DESTEK : +90 530 224 75 75

Antalya Havalimanı Kiralık Araç

Antalya Havalimanı Kiralık araç , ilk olarak 1960 yılında 300 m2lik bir bina ile hizmete açılmıştır. Daha sonra, artan iç ve dış turizm ile birlikte, gelişerek ve büyüyerek bugünkü halini almıştır. Bugün Antalya Havalimanı, teknolojik donanımı ve uzman ekibi ile 13 milyon m2lik alan ile, Antalya’ya 13 km uzaklıkta hizmet vermektedir. 
Antalya’nın diğer önemli merkezlere olan uzaklığı ise, Kemer’e 57 km, Finike’ye 125 km, Kaş’a 200 km, Kalkan’a 229 km, Serik’e 30 km, Manavgat’a 65 km ve Alanya’ya 125 km şeklindedir. Siz de Antalya’ya hava yolu ile geldiyseniz, Antalya Havalimanı’nda otobüsler ya da taksiler ile rahatlıkla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Ancak otobüs ile gezme imkanınız olmayacağından ve taksi ile yolculuk etmek de düşündüğünüzden daha pahalı masraflara yol açabileceğinden, sizi havalimanında karşılayacak bir Rent a Car Antalya  şirketiyle anlaşarak şoförlü araba kiralama hizmeti almanızı öneririz. Böylelikle hem büyük masraflar yaratmadan dilediğiniz gibi gezebilir hem de yolculuğunuzu rahat ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Antalya Havalimanı’nda uçuş güvenliğinizi sağlamak için gerekli tüm elektronik sistemler, hava trafik kontrol merkezi ve kontrol kulesi 7 gün 24 saat hizmettedir. Yine havalimanı dahilinde gelişebilecek olası sağlık sorunlarına müdahale edebilmek için de uzman sağlık personelleri hizmet vermektedir. Antalya Havalimanı, bünyesinde ulaşımınızı kolaylaştırabilmek bakımından Rent a Car şirketlerini de barındırır. Böylelikle dilediğiniz yere dilediğiniz zamanda düşük maliyetler ile gidebilir, tatil ve gezilerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Yine bu havalimanında, gezilmesi gereken yerler, tarihi bölgeler ve antik kentler, oteller, restoranlar ve alış veriş merkezleri gibi noktaların yerleri ve bu noktalara nasıl ulaşabileceğiniz hakkında bilgi veren danışma hizmeti de mevcuttur. Antalya Havalimanı, yolcu trafiği bakımından Avrupa’nın en yoğun 14. havalimanı ünvanını taşımaktadır ve Türkiye’nin de en yoğun 2. havalimanıdır, 2011 yılında ise ‘10 - 25 milyon yolcu’ kategorisinde Avrupa’nın en iyi havalimanı seçilmiştir.
 
Antalya Havalimanı Araba Kiralama
Antalya’ya hava yolu ile oluşum oldukça kolaydır. Hem yolculuk konforu ve kısa yolculuk süresi, hem de yolculuk güvenliği açısından en çok tercih edilen ulaşım yollarından biridir. Bu bağlamda Antalya Havalimanı, yolcularına gerekli bütün hizmetleri sunarak yolculuk deneyimini en üst seviyeye taşımışlardır. Bir çok araç kiralama şirketinin Active Rent a Car Antalya Havalimanı’nda bürosu bulunmaktadır. Siz de Antalya’ya burada bulunan muhteşem plajları, önemli tarihi yerler ve antik şehirleri, doğal güzellikleri, şelaleleri ve nehirleri gezmek için geldiyseniz, Araba Kiralama Antalya hem havalimanından ulaşımınızı kolaylaştırmak için hem de ucuz ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşamanız için en uygun seçenek olacaktır. Antalya Havalimanı, Türkiye’nin Akdeniz kıyısındaki en önemli ve en çok tercih edilen turizm merkezi olan Antalya’ya pek çok farklı yerden ulaşımınızı sağlayabilmek için, uzman ekibi, kaliteli hizmeti ve güvenliği ile uzun yıllardır çok sayıda yolcuya hizmet vermektedir ve hizmetlerine devam edecektir. Siz de bu muhteşem şehrin göz alıcı yerlerini ziyaret etmeye karar verirseniz, hava yolu ile ulaşımı ve sonrasında doyasıya gezmek için Antalya havalimanı Rent A Car şirketlerini tercih edebilirsiniz.

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.