DESTEK : +90 530 224 75 75

Antalya Havalimanı Rent a Car Firmaları

Antalya deniz ve plajlarıyla ünlü, dağlar, nehirler ve diğer tabiat güzellikleriyle çevrelenmiş, tatil ve geziler için ideal bir şehirdir. Etrafını saran Toroslar ve kışın beyaza bürünen dağları, coşkun akan nehirleri ve şelaleleri, benzersiz bir su altı manzarasına sahip denizi birçok spor için oldukça elverişli bir ortam sağlar. 
Bu muhteşem şehre gitmeye karar verirseniz, Active rent a car Antalya  kiralık araba popüler ve sporcular için vazgeçilmez olan kayak merkezleri, muhteşem doğa ve tarih manzaralarına sahip su altı ve ülkenin en rağbet gören parkurlarına sahip nehirlerinde siz de bu sporları deneyebilirsiniz. Antalya’ya bulunduğunuz yerden otobüs, uçak gibi bir çok farklı ulaşım aracıyla ya da kendi aracınız yoksa bir Rent A Car firmasından kiraladığınız arabayla gelebilirsiniz. 

Kayak
Antalya’da Kayak denildiğinde Saklıkent Kayak Merkezi, akla ilk gelen merkezlerden biridir. Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya şehir merkezine 45, ve havaalanına 60 km uzaklıkta, Antalya’nın batısında Beydağları üzerine konumlanmış bir merkezdir. Saklıkent Kayak Merkezi’ne günübirlik ya da konaklamalı turların servisleriyle ya da yol üzerindeki kızıl çamların tadını çıkarmak istiyorsanız havaalanından indiğiniz anda size tahsis edilecek kiralık bir araçla da yoluculuğunuzu yapabilirsiniz. Bu 2-2,5 bin metre yükseklikteki merkezde kayak mevsimi kısadır, bu nedenle kayak yapmak için gelirken tarihlerinizi önceden belirlemenizi ve rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneririz. Kolay ve orta zorluk derecesinde iki adet pisti vardır ve ekvatora en yakın kayak merkezlerinden biri olmasıyla da ünlüdür. Saklıkent Kayak Merkezi’nde havanın, karın ve kaliteli pistin muhteşem uyumu, mutlaka görülmesi ve deneyimlenmesi gereken bir kayak keyfi oluştumaktadır.  

Rafting
Eğlence, adrenalin ve nehirlerin soğuk ve coşkulu akan sularının mükemmel bir kombinasyonu olan rafting aktivitesini, Antalya’ya geldiyseniz, yapılacaklar listenize mutlaka eklemelisiniz. Rafting, raft isimli botlarla eğimli akan nehirlerde, botu devirmeden kayaların ve engellerin arasından küreklerle yön vererek ilerlemeye çalıştığınız bir nehir sporudur. Bu sporda en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi, bot içinde gerçek anlamda bir takım gibi hareket edebilmektir. Antalya’da rafting yapmaya oldukça elverişli Köprülü Kanyon, Manavgat, Dalaman, Çoruh, Zamantı, Alara, Dragon, Eşen ve Melen gibi bir çok alan bulunmaktadır. Bunların arasında en popüler rafting bölgelerinden olan Köprülü Kanyon, Isparta’dan başlayan ve Akdeniz’e dökülen bir nehirdir. Bu kanyonda akan nehrin üstünde ise biri usta biri de çırağı tarafından yapılmış olan iki tarihi köprü bulunmaktadır. Rafting yapmaktan hoşlanıyorsanız ya da ilk defa deneyeceksiniz, bu eşsiz kanyondaki nehirin buz gibi sularında doyasıya eğlenmek için mutlaka burada rafting yapmalısınız. 

Su Altı Dalış
Antalya, su altı dalış için, deniz altı zenginlikleri, mağaraları, bitki örtüsü, su hayvanları çeşitliliği ve zenginliği ile deneyenlere kelimenin tam anlamıyla görsel şölen sunan bir şehirdir. Su altı dalışlar için Kaş, Kemer, Kalkan, Falezler, Sıçan Adası ve Üç Adalar bölgelerinden birini tercih edebilirsiniz. Bunlarla birlikte, B-24 Savaş Uçağı Batığı, Fransız Sosyete Batığı, Gelidonya Antik Batık, Kaş Uçak Batığı ve Paris Batığı’nda birebir tarihe ya da Uluburun Antik Batık’ta antik çağlara tanıklık edebilirsiniz. Mağara dalışlarında ise Antalya, dünya çapında tanınan ve rağbet gören Gök Mağarası ve Suluin Mağarası gibi bölgelere sahiptir. 
Antalya Havalimanı Rent a Car Firmaları

DİĞER HABERLER

ONLINE REZERVASYON
ALIŞ YERİ ALIŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ YERİ DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ PARA BİRİMİ PROMOSYON
Copyright © Active Rent A Car 2024 Tüm Hakları Saklıdır.